مرکز فرهنگی و هنری فریمان

این مرکز از سال 1380    فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال

خدمات فراگیر :

 

 خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

 شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 فریمان. خیابان امام رضا شرقی.روبروی قصر شقایق.کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 

تلفن :

 

 05134624108

مسئول مرکز :

 

 خانم محبوبه مشهدی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1403/11/16 - 13:28
  • تعداد بازدید: 776
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

عضو قدیمی کانون، نویسنده‌ی میهمان انجمن ادبی بی‌نام شد

انجمن ادبی بی نام میزبان قاسم فتحی، نویسنده، روزنامه نگار، مترجم و عضو قدیمی کانون شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، سحر قائمی مسئول مرکز فرهنگی، هنری شماره ۱۰ مشهد با اعلام این خبر گفت: یکشنبه ۱۴ بهمن ماه، قاسم فتحی نویسنده، مترجم و روزنامه نگار شناخته شده‌ی مشهدی میهمان انجمن ادبی بی نام بود. این نویسنده‌ی جوان و خوشنام، در خانواده‌ای به گفته‌ی خودش دو زبانه و از مهاجران جنگ تحمیلی،  بزرگ شده است و در دوران کودکی و نوجوانی خود عضو مرکز شهید بهشتی واقع در شهرک عرب‌های مشهد بوده است.

قائمی در ادامه گفت: در این نشستِ صمیمانه تعدادی از اعضاء کارگاه‌های ادبی مراکز مشهد و باشگاه سیمرغ نیز با همراهی مهدی رمضانی، دکترای زبان و ادبیات فارسی، مربی فرهنگی و منتقد ادبی، عاطفه رنگ آمیز  نویسنده و دبیر نشست، الهام دهقان منتقد و مربی ادبی، منیره هاشمی شاعر و مربی فرهنگی، زهرا اسکیل مربی مسئول مرکز شماره‌ی ۳ مشهد حضور داشتند.

مسئول مرکز فرهنگی، هنری شماره ۱۰مشهد هم چنین عنوان کرد: نوجوانان و اعضاء ارشدِ حاضر در نشست، درباره‌ی آثار منتشر شده از قاسم فتحی (ناخن کشیدن روی صورت شفیع الدین، تک جستارِ روایی در کتاب پروژه ی پدری و به ویژه ترجمه ی او از کتاب سفر به سرزمین های غریب) که برای نوجوانان نوشته شده است به گفتگو با این نویسنده پرداختند و نقدها و نظرات خود را بیان کردند.

فتحی گفت: خیلی خوش‌حالم که امروز به خانه‌ی خودم کانون برگشتم و نوجوانان عزیز ترجمه‌ام را از کتاب «سفر به سرزمین‌های غریب» دوست داشتند. او خطاب به نوجوانان حاضر در نشست گفت: به زندگی آدم‌های اطراف‌تان خیلی دقت کنید و از آنها سوال کنید و بنویسید و نسبت به خرید کتاب دقت به خرج بدهید و از ناشران متعهد و کاربلد، کتاب تهیه کنید.

نویسنده‌ی سفر به سرزمین‌های غریب، از خاطرات شیرین نوجوانی خودش در کانون گفت و از مربیان قدیمی‌اش در آن دوران به نیکی یاد کرد.

هم چنین در ادامه، نوجوانان کارگاه‌های ادبی مشهد به پرسش و پاسخ و گفتگو با میمهانان شاعر و نویسنده‌ی این برنامه دکتر سید حسن مبارز شاعر، پژوهشگر و و منتقد ادبی، فائزه چشمه‌سنگی فعال فرهنگی و داستان نویس مشهدی، حسن متین‌راد از شاعران مطرح خراسان و اطهر سیدموسوی شاعر و از همراهان این انجمن پرداختند.

قائمی در پایان گفت: انجمن ادبی بی نام پس از اهداء لوح تقدیر و هدیه از سوی مدیر کل کانون استان و تقدیم هدایا و نامه از جانب واحد مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی به فرزند این نویسنده، توسط عزت صدیقی لویه کارشناس ادبی استان و سارا امیدوار کارشناس فرهنگی استان، هم چنین اهداء نشان مرغک کانون و تابلوی خاطره‌انگیز عکس نوجوانی‌های این نویسنده در مرکز شهید بهشتی از طرف اعضاء انجمن ادبی بی نام به ایشان، به کار خود پایان داد.

عضو قدیم کانون، نویسنده‌ی میهمان انجمن ادبی بی‌نام شد

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت